Ediții
4.220,51 lei
Suma mobilizată

Cafeneaua publică

Organizată sub forma unei întâlniri periodice, într-un cadru informal, la care sunt bineveniţi ieşenii interesaţi de abordarea unor aspecte care ne privesc pe toţi, Cafeneaua Publică îşi propune să dezbată şi să identifice soluţii pentru rezolvarea unor probleme punctuale ale oraşului şi care necesită un buget restrâns.

Cum se desfășoară o ediție?

Având motto-ul „Ne întâlnim. Dezbatem. Facem“, formatul unei ediţii a Cafenelei Publice se defăşoară pe parcursul a două ore şi cuprinde:

• sesiune de prezentări: la fiecare ediţie avem invitaţi din diverse domenii în funcţie de tema abordată (specialişti din instituţiile publice şi din mediul privat sau reprezentanţi ai societăţii civile);
  • dezbatere pe o temă de interes comunitar;
  • secțiune de propuneri / prezentări de proiecte: proiectele sunt sunt prezentate participanților, iar aceștia sunt cei care votează inițiativa ce merită implementată cu fondurile colectate în cadrul evenimentului;
  • un moment pentru donații: la fiecare ediţie ncurajăm participanții să contribuie cu minim 10 lei pentru a sprijini implementarea unui proiect comunitar.