Ediții
226.751,26 lei
Suma mobilizată

Swimathon

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizată sub forma unei competiții de înot. Având la bază un mecanism atractiv, creativ, și participativ de a mobiliza resurse de la susținători, îți oferă ocazia perfectă de a te implica și a contribui la schimbarea pe care ți-o dorești în orașul tău.

Cui se adresează evenimentul?

Evenimentul se adresează deopotrivă ONG-urilor, grupurilor de inițitativă, înotătorilor amatori dar și ieșenilor care vor să susțină proiecte dragi lor:

1. Organizațiile non-guvernamentale și grupurile de inițiativă sunt cele care propun cauzele și proiectele pentru care vor să mobilizeze resurse fiananciare de la donatori și sponsori;
  2. Înotătorii sunt ce care individual sau în echipă vor înota în ziua evenimentului, preț de o oră, cât mai multe lungimi de bazin în beneficiul cauzei pe care o susțin;
  3. Donatorii și sponsorii sunt ce care încurajează echipele favorite de înotători să se autodepășească, oferind o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin sau o sumă fixă.

Pe scurt, Swimathon oferă cadrul de implicare pentru fiecare individ, instituție, organizație sau companie care dorește să facă valuri în beneficiul comunității în care locuim.