Fonduri

Prin fondurile pe care le punem la dispoziție, dorim să încurajăm implicarea activă a ieșenilor pentru dezvoltarea unei comunități în care să trăiască așa cum își doresc. Oferim micro-finanțare și asistenta tehnică pentru grupuri locale de inițiativă și organizații neguvernamentale mici, dar și burse pentru tineri remarcabili.

Proiecte finanțate
Burse în plată
147.358,73 lei
Suma totală oferită

Fondul are ca principal scop sprijinirea proiectelor care îşi propun să reamenajeze, cosmetizeze sau să repună în funcţiune spaţiile publice din Iași.

Revitalizare urbană „Turnul Nostru”

Prin acest fond dorim să sprijinim proiecte locale care dezvoltă atitudini civice şi aduc o schimbare la nivelul mentalităţii colective şi a comportamentului.

Ideile tale schimbă Iașul

Dorim să îi susţinem în performanţă, pe elevii care muncesc cu pasiune şi determinare, care au standarde ridicate şi sunt un exemplu de urmat pentru întreaga comunitate.

Fondul de burse

Fondul Antreprenorilor Locali este o inițiativă a Fundației Comunitare Iași și a antreprenorilor locali, în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), prin care ieșenii pot să vină cu idei de înfrumusețare a orașului. Această ediție pilot a programului presupune derularea unui concurs de proiecte în urma căruia se oferă aproximativ 10.000 lei celei mai […]

Fondul Antreprenorilor Locali

Vrem să redăm locurilor degradate, frumusețea și utilitatea.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK

Prin Swimathon, oferim ONG-urilor și grupurilor locale de inițiativă, oportunitatea de a mobiliza resurse pentru proiectele lor. Sumele strânse sunt mai apoi oferite către acestea sub formă de granturi.

Fondul Swimathon

Fondul Cafeneaua Publică finanțează proiecte-pilot ale participanților la evenimentul cu același nume, menite a oferi soluții la problemele abordate în cadrul edițiilor.

Fondul Cafeneaua Publică

Fondul YouthBank finanțează anual 6-10 proiecte ale tinerilor de liceu, oferind acestora șansa de a dobândi abilități de organizare, lucru în echipă sau administrare financiară.

Fondul YouthBank

Fondul de burse Centric este o inițiativă a Centric IT Solutions România și a Fundației Comunitare Iași, prin care ne dorim să susținem tinerii pasionați de științe exacte.

Fondul de Burse Centric

Prin Fondul ȘTIINȚESCU, urmărim să-i ajutăm pe elevii din județul Iași să descopere că domeniile STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică) sunt interesante, atractive și incitante.

Fondul ȘTIINȚESCU

Prin intermediul unui parteneriat IT, Campania CommIT pune la dispoziția ieșenilor mijloacele tehnice pentru soluţionarea unei probleme din comunitate.

CommIT