Fondul ȘTIINȚESCU

Prin Fondul ȘTIINȚESCU, urmărim să-i ajutăm pe elevii din județul Iași să descopere că domeniile STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică) sunt interesante, atractive și incitante.

Dorim să oferim elevilor alternative inovatoare pentru a-i ajuta să înțeleagă utilitatea noțiunilor învățate și în diferite contexte cotidiene cu care se confruntă.

Valoarea financiară totală a ediției 2016-2017 a Fondului care va fi acordată proiectelor este de 120.000 lei, iar suma maximă care poate fi accesată de către un candidat pentru un proiect este de 12.000 lei, în funcție de complexitatea proiectelor.

Fondul ȘTIINȚESCU (ediția 2016 – 2017) este constituit din 15.000 $ oferiți de Romanian-American Foundation și alți 15.000 $, mobilizați de Fundația Comunitară Iași de la finanțatori locali: Amazon, Centric IT Solutions, Continental Corporation, ENDAVA, HEG Services, GfK, JCI Iași, MiOS, Optymyze, Quartz Matrix, RomSoft, Scc Services, Sprocket, Inc. și Xerox.