Proiecte finanțate
34.105,19 lei
Suma totală oferită

Fondul YouthBank

YouthBank este un program anual administrat de către un grup de adolescenţi, selectaţi şi instruiţi în acest scop, şi urmăreşte: constituirea, promovarea şi administrarea transparentă a unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni. Este un mecanism prin care sunt încurajate comportamente ale tinerilor legate de: filantropie, iniţiativă civică, responsabilitate.

Programul YouthBank provoacă an de an un număr de aproximativ 15 tineri de liceu să mobilizeze din comunitate 8.000 de lei pentru finanțarea de proiecte de tineret. Mecanismele la care aceștia apelează sunt diverse, de la organizarea de evenimente caritabile ori artistice, la vânzarea de felicitări sau jucării. Sumele astfel colectate de memebrii YouthBank sunt dublate de partenerii naționali și locali ai fundației, pentru a le recompensa eforturile și a le oferi posibilitatea de a sprijini între 6 și 10 proiecte din licee.

CIFRE CHEIE 2012-2013:

Total venituri granturi:  34.105,19 lei