Proiecte finanțate
Valoare maximă proiect
8.500 lei
Suma totală oferită

Revitalizare urbană „Turnul Nostru”

Fondul are ca principal scop finanţarea proiectelor care îşi propun să reamenajeze, cosmetizeze sau să repună în funcţiune o serie de spaţii publice.

Proiectele selectate pentru finanţare vor avea, în primul rând, o componentă puternică de dezvoltare comunitară şi socială şi se vor adresa unui număr mare de beneficiari. Scopul proiectelor va fi acela de îmbunătăţire a imaginii urbane iar impactul lor va fi, cu precădere, pe termen lung.

Turnul Nostru poate finanţa proiecte precum: amenajarea unui loc de joacă pentru copii, reamenajarea unui parc, realizarea unor proiecte artistice pe faţadele clădirilor, amenajarea unor spaţii pentru practicarea sporturilor de masă, dar şi alte proiecte de impact asupra comunităţii ieşene.

Prin intermediul fondului Turnul Nostru, Fundaţia Comunitară Iaşi doreşte redarea utilităţii şi atractivităţii unor spaţii în comunitatea ieşeană care să genereze o schimbare pozitivă prin amenajări creative, creşterea capacităţii cetăţenilor de a îşi asuma iniţiativa în dezvoltarea comunităţii din care fac parte. De asemenea, ne dorim să susţinem proiecte cu impact pe termen lung care se adresează unui număr mare de beneficiari, atât din generaţiile prezente, cât şi din cele viitoare.

CIFRE CHEIE 2012-2013:

Total venituri:  22.237 lei