Cercul de Donatori Iași

Cercul de Donatori Iași este o comunitate de donatori ieșeni care susține și încurajează inițiative valoroase din localitate,  oferindu-le sprijinul financiar pentru implementare și un cadru de interacțiune cu donatori responsabili. Dorința noastră este aceea de a activa oamenii în comunitatea locală. Inițiatori, implementatori, susținători, finanțatori – ei sunt aceia care își asumă rolul de a […]

Turul Faptelor Bune

Turul Faptelor Bune este un proiect inițiat de Cătălin Vătămănelu, un om de bine care şi-a propus să străbată 2.217 kilometri pe bicicletă pentru a promova integritatea individuală, solidaritatea colectivă şi sportul.

BraveArt – Social Entreprise

BraveArt este prima inițiativă de antreprenoriat social din România condusă exclusiv de către tineri sub 20 de ani. Un proiect îndrăzneț, cu idei îndrăznețe și voluntari curajoși, BraveArt își propune să îi încurajeze pe tinerii artiști ieșeni.

Ieșenii vor aeroport

Ți-ar plăcea să ți se facă dor de ducă, deodată și să poți zbura chiar mâine la Paris? Ți-ar plăcea să te viziteze mai des cei dragi stabiliți în străinătate? Să poți ajunge în 24 de ore la un interviu, o conferință sau la persoana iubită?

Căsuța dintre Coline

„Căsuţa dintre coline” este o iniţiativă a unui grup de ieşeni care îşi doresc să ofere copiilor instituţionalizaţi oportunităţi de integrare socială şi mijloacele pentru o copilărie decentă.