Fii Iași Community Angel

Fii Iași Community Angel și intră în rețeaua altruismului eficient pentru dezvoltare comunitară!

Descoperă impactul tău social! Altruismul eficient este o mișcare globală și un răspuns la întrebarea „care e cea mai semnificativă schimbare pe care o pot declanșa cu resurse minime?” Altruiștii eficienți folosesc rațiunea ca să dea sens empatiei.

Heptalogul altruistului eficient:

1. Nu-mi răspândesc resursele într-o sumedenie de direcții.

2. Ofer în mod constant pentru aceeași cauză.

3. Nu voi fi epuizat de efortul pe care-l fac.

4. Ofer 5 – 10% din resursele mele, lună de lună, pentru aceeași cauză. La sfârșit de an, voi fi contribuit în mod semnificativ, fără să fi făcut vreun efort.

5. Ofer pentru o cauză care îmbunătățește în mod semnificativ viața a câtor mai mulți oameni.

6. Ofer pentru o cauză care nu primește suficientă atenție din partea comunității. În felul acesta, voi face diferența.

7. Îmi monitorizez impactul.

Dezvoltarea comunității ieșene înseamnă un oraș viu, cu oameni inteconectați, creativi și prietenoși. Inovația începe odată cu întâlnirea. Cele mai grave probleme economice și sociale sunt oglinda capitalului uman pe care se sprijină un oraș. Mai multă toleranță, talent, creativitate și deschidere către experiență înseamnă un oraș  mai bogat, în care viața merită să fie trăită.

Dacă ești gata să dai viață Iașului sprijinind dezvoltarea comunitară, noi suntem gata să îți monitorizăm impactul social. Vei ști ce-ai făcut pentru Iași și vei rămâne surprins.

Ia acțiuni comunitare!

Pentru mai multe informații despre rețeaua altruismului social Iași Community Angels ne găsești la adresa doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro, telefon 0720.039.054 sau la sediul Fundației Comunitare Iași (Str. Petru Poni, nr. 1 Bis, Iași).

Vreau:

Iași Community Angels