Alina AvătămănițeiVreau să celebrez încă un an ce a curs din viața mea prin bunătate, compasiune și, pur și simplu, prin „a fi” – fără presiunea listei de to do, a obiectivelor de atins și a strategiilor de implementat. Fără lucruri noi în spații deja aglomerate. Așadar, te invit în loc să îmi cumperi un cadou (oricât de mult ar veni din suflet), să direcționezi acei bani spre educația unui copil care vrea să învețe, căruia îi place să învețe (!). Un copil care nu are condițiile financiare astfel încă să își cumpere fără griji cele necesare în drumul său spre dezvoltare, spre creștere, spre performanță. M-aș bucura mult să donezi, o sumă oricât de mică. Iar eu voi completa apoi suma necesară pentru a susține în noul an un bursier al Fundației Comunitare Iași.

PS: Cam din 2012 susțin câte un bursier al Fundației Comunitare Iași, iar scrisorile trimise de ei despre cum folosesc bursa oferă mereu emoții greu de descris, bucurie și o ancorare în ce este cu adevărat important… Putem povesti mai multe în privat, doar dă-mi un semn 😀

DONEAZĂ AICI 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

DONEAZĂ AICI