Fondul Skate Park

FONDUL SKATE PARK este creat de LIDL și Fundația Comunitară Iași pentru ieșenii care își doresc să-și pună amprenta în comunitate.

Prin acest fond va fi finanțat un proiect cu suma totală de 65.000 Euro. Proiectul va fi ales în urma unui concurs care se va desfășura în perioada 21.02.2018 – 18.03.2018.

Concursul de proiecte se adresează în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care își doresc să transforme Skate Park-ul din Parcul Expoziției din Iași.

Cu alte cuvinte, căutăm oameni cu idei interesați să redeseneze un spațiu public din Iași și să-l repună în funcțiune la adevărata valoare în beneficiul comunității ieșene. Vom sprijini soluția care ajută ca Skate Park-ul să arate mai bine, să fie mai funcțional și mai prietenos pentru persoanele care îl tranzitează. Câștigătorii concursului de proiecte sunt responsabili de punerea în practică a proiectului finanțat, inclusiv de obținerea autorizațiilor necesare.

Valoarea financiară anuală a FONDULUI SKATE PARK este de 65.000 Euro, sumă care va fi oferită sub formă de finanțare unui proiect de reabilitare a Skate Park-ului din Parcul Expoziției din Iași.

Înscrierea proiectelor se realizează prin intermediul unei cereri de finanțare care cuprinde un formular de înscriere și un formular de buget. Puteți să descărcați formularele de aici:

(click dreapta „Open image in new tab”)

Candidații eligibili pentru finanțare:

• Designeri, arhitecți, artiști, specialiști;
  • Studenți la specializările de profil: arhitectură, peisagistică, design urban etc;
  • Organizații non-guvernamentale;
  • Grupuri de inițiativă (grupuri de minimum trei persoane, care nu sunt constituite juridic, dar au o viziune și un proiect comune și își asumă implementarea integrală a proiectului);
  • Organizații studențești;
  • Instituții de învățământ cu deplină autonomie bugetară.

Membrii comitetului de evaluare a proiectelor înscrise în concurs de proiecte al FONDULUI SKATE PARK vor fi anunțați pe perioada concursului de proiecte.

UPDATE!!! Calendarul concursului de proiecte:
• Concurs de proiecte: 21.02.2018 – 18.03.2018.
• Încheierea perioadei de înscriere a proiectelor este 18.03.2018 (formularele se completează și se transmit pe adresa doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro până cel târziu la 18.03.2018, ora 24:00).
• Întâlnirile consultative cu potențialii candidați (pentru suport tehnic de completare a documentelor de participare la concurs, sfaturi, recomandări etc.) se vor desfășura în perioada 21.02.2018 – 18.03.2018.
• Evaluarea proiectelor va avea loc în perioada 19.03.2018 – 25.03.2018.
• Anunțarea proiectului câștigător va avea loc pe 26.03.2018 – 30.03.2018.
• Implementarea proiectului finanțat: începând cu lunile aprilie – iunie 2018.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare despre concursul de proiecte:

Doris-Amalia Cojocariu – Grant Manager Fundația Comunitară Iași,

Telefon: 0720.039.054 și 0751.944.730