Bine 360 – câștigători

5 organizații ieșene care sprijină refugiații vor beneficia de sprijin organizatoric, psiho-emoțional și financiar prin programul Bine360 – Suntem bine, facem bine

Fundația Comunitară Iași anunță câștigătorii programului Bine360 – Suntem bine, facem bine , dedicat dezvoltării capacității organizațiilor neguvernamentale de a sprijini refugiați. Programul este coordonat de Federația Fundațiile Comunitare din România, cu sprijin financiar oferit de People in Need și implementat local prin Fundațiile Comunitare din București, Iași, Brașov, Timișoara și Oradea.

În Iași programul va sprijini 5 organizații, după cum urmează:

Asociația Ucraineni în Iași;
Asociația Împreună pentru Miroslava – Iași;
Asociația Ștergem o Lacrimă – Iași;
Asociatia Mai bine – Iași;
Asociatia Toți Pentru Unul – Iași;

Organizațiile câștigătoare au fost selectate în urma unei competiții de către un juriu național și vor beneficia, timp pe 12 luni, de sprijin organizatoric, psiho-emoțional și financiar pentru a se dezvolta în echipe puternice, reziliente și capabile să susțină refugiații pe termen lung.

Pentru întrebări legate de program o poți contacta pe
Andreea Mîcnea, program manager, la andreea.micnea@fundatiacomunitaraiasi.ro

****
Federația Fundațiile Comunitare din România (FFCR) a fost fondată în 2012 și are rolul de a reprezenta la nivel naţional interesele fundaţiilor comunitare din România care contribuie la construirea unor comunități conștiente, generoase, incluzive și durabile. FFCR susține 18 fundații comunitare însumând peste 8100 de proiecte și 64 de milioane de lei în investiții comunitare. În prezent, fundațiile comunitare derulează programe în 29 din cele 41 de județe din România, iar mai bine de 55% din populaţia României are acces la o fundaţie comunitară, cu o rețea în continuă creştere.

Fundația Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim. Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

Manager local de comunicare
Ana-Maria Dăscălița,
anamaria.dascalita@fundatiacomunitaraiasi.ro