Ieșenii vor aeroport

Ți-ar plăcea să ți se facă dor de ducă, deodată și să poți zbura chiar mâine la Paris? Ți-ar plăcea să te viziteze mai des cei dragi stabiliți în străinătate? Să poți ajunge în 24 de ore la un interviu, o conferință sau la persoana iubită? Ți-ar plăcea să se deschidă în Iași mai multe birouri ale companiilor multinaționale care investesc în tineri?

Nu-i așa că ar fi fantastic să fii întrebat(ă) pe Copou „How do I get to the airport?” și să apară IAȘI INTERNATIONAL AIRPORT la căutarea unui bilet de avion din Londra, Madrid, Amsterdam, Barcelona sau Veneţia?

Pentru a derula cu succes această campanie grupul de inițiativă Ieșenii Vor Aeroport își propune:

• Lansarea unui Pact pentru aeroport pentru a obține sustinerea tuturor actorilor politici de la nivel locale
  • Lansarea unei petiții publice ce afirmă dorința ieșenilor de a avea un aeroport modern
  • Crearea și implementarea unor campanii de presă pentru a populariza scopul campaniei și a obține susținerea cetățenilor din Iași
  • Organizarea unor activități de protest (cu caracter pașnic și civilizat) pentru a atrage atenția autorităților publice
  • Organizarea unor dezbateri publice cu reprezentanții autorităților publice implicate (Consiliul Județean, Prefectura, conducerea Aeroportului Iași)

Vezi mai multe detalii pe site-ul Ieșenii vor aeroport.

Pentru grupul de inițiativă Ieșenii vor Aeroport, Fundația Comunitară pune la dispoziție mijloacele legale de colectare a contribuțiilor de la donatori și sponsori, contribuind la transparența acestui proces și evidențiind public sursele de finanțare ale activităților desfășurate și cheltuielile aferente.

Vrei să sprijini inițiativa? Donează aici!

301123_307807429339166_194035415_n 574827_350763325043576_833386299_n