DESCARCĂ FORMULARUL 230 ȘI SUSȚINE FUNDAŢIA COMUNITARĂ IAŞI

În ultimii ani, campania 3,5% a fost dedicată programelor noastre, iar ajutorul tău a fost concretizat mai mult decât te aştepţi.

Campania anului 2017 ne-am dorit să-l încurajeze pe Științescu să continue revitalizarea domeniilor STEM în școlile și liceele ieșene, prin creativitate, ingeniozitate și inovație. Datorită implicării tale, Științescu a deschis noi orizonturi și posibilități pentru mii de tineri care văd în domeniile STEM posibilități reale și concrete de evoluție, de construire a unui viitor mai bun pentru ei și comunitate. Prin gestul tău, Științescu a sporit!

Campania 2% pe anul 2018 a ajutat Fondul de Burse să-și continue misiunea, aceea de a încuraja și de a susține tinerii de perspectivă în a avea acces constant la educație și la alte resurse adiacente necesare pentru a se construi ca persoane care pot transforma durabil și sustenabil comunitatea. Concret, cei 2% redirecționați de către tine spre Fundația Comunitară Iași s-au alăturat celorlalte donaţii şi au făcut posibilă strângerea a 124 de burse pentru ediţia a 8 a a Fondului de burse.

Din anul 2019 avem noutăţi, care se aplică şi pentru anul 2022.

În primul rând, Agenţia Naţională de Administrare fiscală a făcut o serie de modificări privind formularul 230, printre care se numără:

• Începând cu anul trecut, ai opțiunea să redirecționezi pentru 2 ani, adică 2021 și 2022.
  • Procentul este majorat, de la 2% la 3,5% din impozit. Astfel că cei 3,5% înseamnă 117 lei (calculaţi la un venit de 2500lei net/lună) pe care tu alegi să-i donezi.
  • Faptul că redirecționezi cei 3,5% nu-ţi afectează salariul şi nici tu te costă nimic. Procentul din impozit nu va merge la stat, ci către organizaţia pe care alegi să o ajuţi.

Anul acesta, campania 3.5% va ajuta Fondul de Burse să-și continue misiunea, aceea de a încuraja și de a susține tinerii de perspectivă în a avea acces constant la educație și la alte resurse adiacente necesare pentru a se construi ca persoane care pot transforma durabil și sustenabil comunitatea. Concret, cei 3.5% redirecționați de către tine spre Fundația Comunitară Iași vor merge într-un program destinat tinerilor, resursa cea mai importantă a oricărei societăți.

Prin contribuția ta, peste 80 de adolescenți vor avea acces la burse anuale, ateliere de dezvoltare personală și alte programe care completează Fondul de Burse în inițiativa sa de a facilita accesul la educație pentru cât mai mulți tineri de perspectivă dar cu posibilități materiale insuficiente.

Te invităm, așadar, să completezi formularul 230 și împuternicirea pentru Fundația Comunitară Iași până pe data de 15 mai 2022 și să susții Fondul de Burse.

Îți mulțumim că ai fost alături de noi și sperăm să te avem aproape și anul acesta.

Pentru detalii și informații:
Claudia Grigoraș
Manager proiect