Campania 2%

Anul acesta, campania 2% va ajuta Fondul de Burse să-și continue misiunea, aceea de a încuraja și de a susține tinerii de perspectivă în a avea acces constant la educație și la alte resurse adiacente necesare pentru a se construi ca persoane care pot transforma durabil și sustenabil comunitatea. Concret, cei 2% redirecționați de către tine spre Fundația Comunitară Iași vor merge într-un program destinat tinerilor, resursa cea mai importantă a oricărei societăți. Prin contribuția ta, 120 de adolescenți vor avea acces la burse anuale, ateliere de dezvoltare personală și alte programe care completează Fondul de Burse în inițiativa sa de a facilita accesul la educație pentru cât mai mulți tineri de perspectivă dar cu posibilități materiale insuficiente.

Te invităm așadar să completezi formularul 230 pentru Fundația Comunitară Iași și să susții Fondul de Burse și tinerii de perspectivă înscriși în program.

DESCARCĂ FORMULARUL 230 ȘI SUSȚINE FONDUL DE BURSE

Anul trecut campania 2% l-a încurajat pe Științescu să continue revitalizarea domeniilor STEM în școlile și liceele ieșene, prin creativitate, ingeniozitate și inovație.

Datorită implicării tale, Științescu a deschis noi orizonturi și posibilități pentru mii de tineri care văd în domeniile STEM posibilități reale și concrete de evoluție, de construire a unui viitor mai bun pentru ei și comunitate. Prin gestul tău, Științescu a sporit!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi și sperăm să te avem aproape și anul acesta.