10 elevi din Iași sunt susținuți anual de către Moldova Center

4 Noiembrie 2021

Ne apropiem de sfârșitul ediției Fondului de burse Moldova Center, parte integrantă din Fondul de burse al Fundației Comunitare Iași.

Încă din anul 2019, Moldova Center s-a alăturat programului de burse al Fundaţiei Comunitare Iaşi, și, pentru doi ani la rând, compania a oferit câte 10 burse/an elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură, dar cu o situație financiară precară. 

Din echipa de bursieri ai Fondului Moldova Center fac parte elevi din școli ieșene diverse, care, pe lângă activitățile educaționale zilnice, au și diverse hobby-uri sau pasiuni prin care fac performanță.

Leon Minescu este elev și campion la șah. Chiar dacă anul pandemic a oprit concursurile, Leon a continuat antrenamentele, concomitent cu participarea la școala online.

“Anul școlar a fost relativ ușor pentru Leon, chiar și cu toate provocările aduse de pandemie. Cursurile online, desfășurate astfel în cea mai mare parte a anului, au avut eficientă mare, poate și pentru că învățătoarea lui Leon, doamna Eugenia Apetroi , este excepțională. Rezultate excelente, forță de lucru fantastică ( după cum spunea doamna învățătoare la ceremonia de final de am școlar). În ce privește activitatea șahistica, tocmai s-au încheiat
Campionatele Naționale de Șah Juniori pe Echipe. Leon a reușit să obțină medalia de bronz la șah blitz, cu echipa lui. Trebuie menționat că acum el este cu un an sub categoria U10 la care va participa și anul viitor. În această luna Leon a început și pregătirea individuală cu un mare maestru internațional, pas foarte costisitor dar absolut necesar atunci când țintă este marea performanță. Veștile sunt bune, va mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat!” ne povestea tatăl lui Leon la sfârșitul acestui an școlar.

Susținerea elevilor în Fondul de burse se reflectă atât în notele cu care elevii au terminat anul școlar trecut, cât și în recunoștința pe care o manifestă către donatorul lor.

Prin investiția în Educație, un domeniu strategic pentru dezvoltarea Iașului, Moldova Center contribuie la creșterea unei comunităţi dinamice şi moderne.

***

Moldova Center reprezinta o clădire modernă, multifuncţională, cu spaţii de birouri şi de retail adaptate la cele mai înalte standarde.
Conceptul de utilizare mixtă este dezvoltat în jurul eficienței spațiului de lucru cu specificații tehnice ridicate ce pun in prim plan bunăstarea chiriasilor, făcând astfel apel la întreaga gamă de ocupanți. Cu o suprafata totala inchiriabila de peste 16.500 mp si cu o rata de ocupare de 100%, Moldova Center ofera cele mai bune facilitate pentru dezvolatarea unor afaceri trainice, de succes.