Fondul de Burse MOLDOVA CENTER

Fondul de burse Moldova Center este o inițiativă a Moldova Center și a Fundației Comunitare Iași, prin care ne dorim să susținem elevii cu rezultate școlare deosebite. Şi anul acesta, se oferă 10 burse, în valoare de 1.800 ron pentru adolescenții cu rezultate bune. Prin investiția în Educație, într-un domeniu strategic pentru dezvoltarea Iașului, contribuim la creșterea unui oraș dinamic și modern.

Moldova Center reprezinta o clădire modernă, multifuncţională, cu spaţii de birouri şi de retail adaptate la cele mai înalte standarde.
Conceptul de utilizare mixtă este dezvoltat în jurul eficienței spațiului de lucru cu specificații tehnice ridicate ce pun in prim plan bunăstarea chiriasilor, făcând astfel apel la întreaga gamă de ocupanți. Cu o suprafata totala inchiriabila de peste 16.500 mp si cu o rata de ocupare de 100%, Moldova Center ofera cele mai bune facilitate pentru dezvolatarea unor afaceri trainice, de succes.