Campania 3,5%

În ultimii ani, campania 2% a fost dedicată programelor noastre, iar ajutorul tău a fost concretizat mai mult decât te aştepţi.

Campania anului 2017 ne-am dorit să-l încurajeze pe Științescu să continue revitalizarea domeniilor STEM în școlile și liceele ieșene, prin creativitate, ingeniozitate și inovație. Datorită implicării tale, Științescu a deschis noi orizonturi și posibilități pentru mii de tineri care văd în domeniile STEM posibilități reale și concrete de evoluție, de construire a unui viitor mai bun pentru ei și comunitate. Prin gestul tău, Științescu a sporit!

Campania 2% pe anul 2018 a ajutat Fondul de Burse să-și continue misiunea, aceea de a încuraja și de a susține tinerii de perspectivă în a avea acces constant la educație și la alte resurse adiacente necesare pentru a se construi ca persoane care pot transforma durabil și sustenabil comunitatea. Concret, cei 2% redirecționați de către tine spre Fundația Comunitară Iași s-au alăturat celorlalte donaţii şi au făcut posibilă strângerea a 124 de burse pentru ediţia a 8 a a Fondului de burse.

Pentru anul 2019 avem noutăţi.

În primul rând, Agenţia Naţională de Administrare fiscală a făcut o serie de modificări privind formularul 230, printre care se numără:

• Începând de anul acesta, ai opțiunea să redirecționezi pentru 2 ani, adică 2019 și 2020.
  • Procentul este majorat, de la 2% la 3,5% din impozit. Astfel că cei 3,5% înseamnă 117 lei (calculaţi la un venit de 2500lei net/lună) pe care tu alegi să-i donezi.
  • Faptul că redirecționezi cei 3,5% nu-ţi afectează salariul şi nici tu te costă nimic. Procentul din impozit nu va merge la stat, ci către organizaţia pe care alegi să o ajuţi.

Anul acesta, ne dorim să investim în toate programele noastre în mod egal. Recunoaştem că toate ne sunt dragi şi toate fac parte din misiunea noastră: Educație, Sănătate și sport, Comunitate sunt cei trei stâlpi ai dezvoltării pe care noi, Fundația Comunitară Iași ne asigurăm că vor avea un impact la creșterea generozității, solidarității și filantropiei, a spiritului comunitar și a capacității comunității de a se agrega în jurul unor proiecte relevante pentru dezvoltarea orașului.

Te invităm așadar să completezi formularul 230 pentru Fundația Comunitară Iași și să susții programele, evenimentele şi campaniile noastre.

DESCARCĂ FORMULARUL 230 ȘI SUSȚINE FUNDAŢIA COMUNITARĂ IAŞI

Îți mulțumim că ai fost alături de noi și sperăm să te avem aproape și anul acesta.