Implică-te în Swimathon 2014!

Swimathon Iaşi 2014 va avea loc pe 4 iulie la Ștrandul Municipal Iași.

Cum te poţi implica:

Companii

Fii partenerul nostru în organizarea evenimentului. Implicarea ta vine cu beneficii de marketing şi CSR:

  • Interacţiunea directă în ziua evenimentului cu peste 600 de persoane active din Iaşi
  • Interacţiune indirectă cu peste 20.000 de ieșeni care ajung în contact cu mesajul Swimathon
  • Cu o investiție de 15.000 lei, Swimathon produce în comunitate un impact de peste 100.000 lei prin proiectele implementate ulterior desfășurării evenimentului, la un ROI de 1:7.
  • Peste 200 beneficiari direcţi ai proiectelor, din domenii diverse (social, ecologie, educaţie, sport etc)

Implică-ţi echipa într-o activitate de teambuilding inedită – înotaţi împreună pentru o cauză a Fundaţiei sau pentru a finanţa propriul vostru proiect de implicare în comunitate.

Persoane fizice

Înoată singur sau fă-ţi o echipă de înotători, apoi adu-ţi prieteni, colegi şi familie alături de tine pentru a te susţine pe tine şi cauza pentru care înoţi.

  • Duci la capăt o dublă provocare:  pe de o parte, o provocare fizică de a înota într-un bazin olimpic, pe de altă parte, o provocare în a-ți convinge prietenii să contribuie pentru cauza preferată de tine
  • Ajuți la realizarea schimbării pe care vrei să o vezi în comunitate – devii un actor important în comunitate și un model pozitiv, demn de urmat de familia ta, prietenii și colegii tăi

Ţi se pare interesantă cel puţin una din modalităţile de implicare de mai sus? Te ajutăm să o pui în aplicare. Sună-ne la 0720.007.793 sau scrie-ne pe alina.avatamanitei@fundatiacomunitaraiasi.ro.

Încurajează cu noi sportul, un stil de viață sănătos, filantropia şi stimulează iniţiativele locale!