Programe

Programele noastre se adresează tinerilor și de desfășoară sub formă de proiecte multi-anuale implementate de fundație. Prin intermediul programelor susținem performanța și investim în dezvoltarea de abilități pentru elevi, din dorința de a pregăti elitele generațiilor viitoare într-un spirit comunitar.


85
Tineri incluși în programe
117
Alți beneficiari ai programelor
77.662,46 lei
Valoarea investiției în comunitate

IQ (Iași) își propune a stimula performanța și a facilita dezvoltarea personală în rândul liceenilor. Programul gravitează în jurul ideii de Club IQ (Iași) - un centru de promovare a valorilor educaționale destinat celor mai buni dintre elevii din Iași, ce le facilitează acestora accesul la resurse și oportunități locale, oferindu-le astfel suport în drumul spre excelență.

IQ (Iași)

Programul Cardul Comunității este un mecanism de marketing comunitar, prin care antreprenorii câștigă vizibilitate datorită asocierii cu o cauză socială. În felul acesta, companiile își dezvoltă identitatea, devenind semnificative pentru localnici. Astfel, de fiecare dată când mergem la cumpărături, vom putea contribui la revitalizarea cartierului în care trăim. Prin programul „Cardul Comunității”, banii pe care-i plătim se întorc către […]

Cardul Comunității