Programe

Programele noastre se adresează tinerilor și de desfășoară sub formă de proiecte multi-anuale implementate de fundație. Prin intermediul programelor susținem performanța și investim în dezvoltarea de abilități pentru elevi, din dorința de a pregăti elitele generațiilor viitoare într-un spirit comunitar.

Tineri incluși în programe
Alți beneficiari ai programelor
77.662,46 lei
Valoarea investiției în comunitate

IQ (Iași) şi-a propus să stimuleze performanța și să faciliteze dezvoltarea personală în rândul liceenilor. Programul a gravitat în jurul ideii de Club IQ (Iași) - un centru de promovare a valorilor educaționale destinat celor mai buni dintre elevii din Iași, ce le-a facilitat accesul la resurse și oportunități locale, oferindu-le astfel suport în drumul spre excelență.

IQ (Iași)

Programul Cardul Comunității a fost gândit ca un mecanism de marketing comunitar, prin care antreprenorii au câștigat vizibilitate datorită asocierii cu o cauză socială. În felul acesta, companiile şi-au dezvoltat identitatea, devenind semnificative pentru localnici.

Cardul Comunității