Evenimente

Fundaţia Comunitară Iași îşi propune să aducă  împreună ieșenii activi şi proiectele locale care merită susţinute, pentru beneficiul întregii comunități. Facem acest lucru în cadrul evenimentelor publice în care încurajăm, celebrăm și răsplătim spiritul filantropic.


14
Ediții
1733
Donatori
150.634,04 lei
Suma mobilizată

Fundația Comunitară Iași, împreună cu un grup de voluntari, au organizat în data de 27 martie 2015, de la ora 7 seara, evenimentul 8 ore peste program pentru o cauză bună, o seară în care profesioniști în diferite domenii au lucrat împreună pentru a oferi soluții câtorva inițiative frumoase din comunitate.

8 hours overtime

Cros pentru şcoli este un eveniment sportiv ce are drept scop strângerea de fonduri și investirea acestora în dezvoltarea comunităţilor şcolare.

Cros pentru școli

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizată sub forma unei competiții de înot. Swimathon oferă mecansime de implicare pentru companii, ONG-uri, instituții și indivizi deopotrivă.

Swimathon

Gala Drag de Iași, un eveniment filantropic menit a celebra Iașul și ieșenii remarcabili, şi-a propus să mobilizeze resurse pentru proiectele care să crească profilul comunității locale.

Gala Drag de Iași

Prin Gala IQ Iași, am adus laolaltă ieșenii dornici să sprijine performanța locală și i-am celebrat pe cei 8 olimpici internaționali ai Iașului din 2012, într-un demers de a mobiliza fondurile necesare înființării, la Iași, a primului club al olimpicilor din România.

Gala IQ (Iași)

Cafeneaua Publică a fost un eveniment care a oferit o platformă de dezbatere pentru ieșeni și şi-a propus să identifice, iar mai apoi să finanțeze cu ajutorul participanților, soluţii pentru rezolvarea unor probleme punctuale ale oraşului.

Cafeneaua publică