I Donate my birthday

Pentru oamenii neconvenționali și cu sufletul încărcat de altruism, este modalitatea perfectă de a implica prietenii într-o experiență grozavă și o petrecere aniversară garantat lipsită de clichee. Donează ziua de naștere și susține pasiunea unui copil pentru educație!


Dacă vrei să ajuți un Negruzzist, o poți face prin intermediul bursei Dragoș Filipescu pe care promoția Negruzzi 1989 o va oferi unui licean care are nevoie de sprijin financiar.

Negruzzi pentru Negruzzi – bursa Dragoș Filipescu

Cred cu tărie că educația este o parte importantă a procesului nostru de devenire, de transformare în oameni autentici, frumoși și implicați. Cred că toți copiii ar trebui să aiba acces la educație indiferent de mediul din care provin.

Andreea Negruti

Cred că dacă investim în educație, investim în viitor.

Alexandru Sumanariu

Vreau să celebrez încă un an ce a curs din viața mea prin bunătate, compasiune și, pur și simplu, prin „a fi”.

Alina Avătămăniței

De când mă știu, am avut alături persoane minunate care mi-au fost aproape în momentele fericite, dar și în cele mai dificile. De aceea, anul acesta am decis să dau mai departe darurile primite de ziua mea și fiu aproape de un tânăr care a terminat liceul și se întreține singur.

Andreea Mîcnea

Prin Fondul de Burse, Fundația sprijină elevii performanți care investesc pasiune și determinare în formarea lor, pe cei care au standarde ridicate și ne inspiră prin exemplul lor să fim oameni mai buni.

Alina Neamțu

A primi cadouri este cu siguranță o plăcere. Dar a oferi cadouri îmi oferă o satisfacție și mai mare, mai ales dacă vorbim de cineva căruia soarta nu i-a fost prietenoasă.

Adrian Câcu

Am tot auzit de metafora cu undița și peștele. În România nu știm să facem undițe pentru părinții care au copii cu dizabilități. Și nu știm cum să-i învățăm să pescuiască și să se descurce în societate.

Nicoleta Hritcu

Cred cu tărie că educația poate fi biletul de plecare din medii defavorizate și sărăcie spre o viață mai senină pentru mulți tineri.

Andreea Negruti

Astfel că acum e rândul meu, al nostru, de fapt, să punem un zâmbet pe fețele tinerilor de astăzi pentru tinerii care vor veni mâine.

Dorin Cozan

Te invit ca, în loc să îmi cumperi un cadou, să direcționezi acei bani spre educația unui copil care vrea să învețe, căruia îi place să învețe.

Alina Avătămăniței

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să crezi în puterea lui de reușită și să donezi.

Claudia Grigoraş şi gaşca

Îmi donez ziua pentru copiii dornici de educație, dar care nu au toate condițiile necesare pentru a ajunge unde visează.

Corina Forăscu

Cadoul tău pentru mine este unul deosebit anul acesta: cu ajutorul tău Roxana, un înger de fată, va primi suport pentru educația ei. 

Andreea Negruti

Ca o încununare a anilor adunați cu folos, vreau să vă dăruiesc cadourile mele de absolvire a primei jumătăți din centenarul pe care sper să-l sărbătorim împreună.

Mihaela Munteanu

Îmi doresc din tot sufletul ca, împreună cu cei dragi mie, să putem oferi unui tânăr șansa la educație pentru că ea ne pregătește pentru viață, „educație” pentru că de ea depinde propria noastă existență individuală dar și relația noastră cu ceilalți.

Oana Florentina Gafencu

Dacă şi voi credeţi în ei, puteţi dona, orice sumă vreţi, pentru a le readuce pe chipuri bucuria şi speranţa. Împreună putem să le oferim 7.500 de lei, echivalentul a 100 ore de terapie.

Geanina Hujei

Dar cel mai mult şi cel mai mult îmi doresc să-i ofer Andreei ochi mai luminoşi şi încredere că există acolo cineva care crede cu toată inima în ea.

Corina Farcaş

Îmi doresc ca tot mai mulţi copii să aibă șanse să îşi dezvolte abilitățile şi să arate tuturor că sunt cu toţii buni.

Oana Turcuman

Ştiu că împreună putem face mai mult pentru cei din jur, anul acesta susținând studenții și, implicit, copiii.

Corina Forăscu

Anul acesta, am decis să iau cu împrumut visul lui și să îl fac să prindă contur. Îmi doresc pentru el o bursă în valoare de 2200 lei iar pentru asta îmi donez ziua de naștere. Dacă simți să îmi fii alături, în încercarea asta de a da aripi unui copil care promite, donează!

Alexandra Ignat

Martina Loreley merge zilnic la terapii pentru a lucra tot mai mult spre a fi autonomă, pentru a merge singură şi pentru a se exprima coerent.

Claudia Poenar

Pe lângă ajutorul financiar, Narcisa va înțelege că în viața sa apar îngeri pământeni care o ajută atunci când e nevoie. Trebuie doar să creadă.

Gabriela Florea

Îmi donez ziua de naștere pentru că Maria să primească în dar încrederea că viața poate oferi și surprize frumoase.  

Ciprian Păiuş

Adoptă un înger pentru visul tău!

Dorin Cozan

Cu ajutorul tău, 2 fete vor primi suport pentru educația lor.

Andreea Negruti

Orice suma este importantă și orice inițiativă este profund apreciată!

Alina Ioana Petrea

Cei care încă mai cred în puterea educației trebuie scoși în față!

Dorina Marta

Îmi doresc ca ziua mea să fie o bucurie nu doar pentru mine.

Ciprian Bostan

2 fetițe minunate au nevoie de ajutor din partea noastră!

Cristian Nistor

Vreau să ofer unei minți tinere puțin din ce am primit și eu!

Ştefănel Turcu

Pentru ca fiecare copil să aibă şansa să exprime bucurie!

Anca Bintu

Orașul nostru are nevoie urgentă să-și activeze Societatea Civilă.

Adriana Gheorghiescu

Orașul nostru are nevoie urgentă să-și activeze Societatea Civilă.

Andrei Gheorghiescu

Sprijinind tineri talentați, dedicați, cultivând demnitatea și onoarea.

Filip Loredana Iuliana

Educația ne face mai buni, mai înțelepți, mai valoroși.

Alma Andrei

Pentru ca un tânăr să aibă șansa la educație.

Marius Lupu

Este micul meu efort pentru generațiile care vin.

Silviu Odobescu

Vreau să-mi donez ziua de naştere şi să contribui astfel la destinul unui tânăr.

Cristina Măzărel

Urările voastre vor fi transformate în zâmbete!

Alexandra Ionescu

Anul acesta dăruiesc toate darurile de ziua mea unei familii care are nevoie de ele mult mai mult decât aș avea nevoie eu.

Iulia Tonu

În sfârșit am găsit ce îmi doresc de ziua mea: să ofer tinerilor un ajutor pentru un viitor mai bun, pentru ca ei sunt viitorul nostru!

Andy Ghiuță

Fă-ți un cadou! Participă și tu alături de noi!

Camelia Onofrei

Am speranță și încredere că, încet-încet, tot mai mulți oameni vor conștientiza si apoi vor alege să își schimbe comportamentele de consum.

Octavian Istrate

Copiii sunt viitorul nostru, nu îmi pot imagina planeta fără ei și nu aș vrea să traiesc într-o lume în care ei nu ar exista.

Andreea Munteanu

Invit cu drag pe oricine crede în importanța accesului la educație să mi se alăture prin donații.

Mădălina Ștefania Țimpău

Aleg să-mi donez ziua de naștere Amalie, o fată extrem de tenace, o luptătoare în adevăratul sens al cuvântului.

Andrei Stănescu

Vă invit să tranformați urările de La mulți ani! în donații pentru 3 tabere de cercetași.

Mariana Pleșcan

Mizez mai mult pe generozitatea și responsabilitatea socială a prietenilor mei decât pe cadouri.

Iulia Weingold

Chiar dacă voiai sau nu voiai să îmi faci cadou de ziua mea, donează pentru proiectul „Zâmbete anti-cancer” și câștigăm împreună câteva puncte de karma.

Felix Vătuiu

Am ales să îmi donez ziua de naștere pentru că eu cred în faptul că „dar din dar se face Rai”

Ana Rîciu

Cred că educația este cea care face diferența în viitorul țării noastre și fiecare tânăr dornic să învețe merită ajutorul nostru.

Florin Nichifiriuc

Așa că te rog să privești în tine, să îți aduci aminte cât de importante sunt emoțiile și muzica, cât de mult te inspiră și să alegi să o susții pe Clara care este foarte talentată, cântă minunat la violoncel și pentru care eu îmi donez cu mare bucurie cadourile pentru ziua mea.

Cătălina Filote

Aș fi cea mai fericită dacă acceptați provocarea pe care v-o lansez: să construim un viitor frumos pentru un tânăr prin susținerea programului de burse al prietenilor de la Fundația Comunitară Iași

Alexandra Timofte

Pentru că în fiecare an primesc inevitabil întrebarea ce iți dorești de ziua ta, am hotărât să îmi donez ziua pentru o cauză foarte aproape inimii mele, un loc care ne-a fost a doua casa, mie și fiului meu: Spitalului pentru Copii Sf. Maria din Iași.

Lidia Alexa 2019

Copil fiind invitam întreaga clasă la mine acasă și primeam cadouri cărți, culegeri de gramatică, matematică, în cel puțin 2-3 exemplare fiecare. Azi îmi donez ziua de naștere pentru educație, pentru Elena, pentru cărți, pentru cursuri și culegeri.

Raluca Moiseanu 2018

Copil fiind invitam întreaga clasă la mine acasă și primeam cadouri cărți, culegeri de gramatică, matematică, în cel puțin 2-3 exemplare fiecare. Azi îmi donez ziua de naștere pentru educație, pentru Anca și Elena, pentru cărți, pentru cursuri și culegeri.

Raluca Moiseanu 2019

Noi, gașca fetelor de la Tivo credem că amintirile din copilărie te formează ca adult și te îndeamnă să visezi și să îndrăznești. De aceea, ne dorim să le oferim amintiri de neuitat copiilor cu deficiențe neuro-motorii, din cadrul proiectului „Copilărie prin sunet și culoare”.

TiVo girls donate 8th of march

Susțin cu drag campania prietenilor de la Fundația Comunitară și de aceea cel mai frumos cadou pe care mi l-ați putea face ar fi să donați pentru educație!

Ana Băianu

Why I donate my birthday? Because I can help her, because we can help her be more with little. So this year I donate my birthday to someone special. Are you with me?

Corina Forăscu

Tot ce-mi doresc de ziua mea e ca Anca să poată învăța, Din bursa pe care o vom acorda multe cărți și-ar cumpăra, Matematică ar aprofunda, informatica ar invata și frumos s-ar dezvolta.

Raluca Moiseanu

În acest an, de ziua mea, am ales să renunț la cadourile materiale. În schimb, îmi doresc să ofer împreună cu voi o nouă poveste unui copil ori adolescent din Fondul de burse.

Alina Avătămăniței

Thank you for supporting my birthday wish! This year, with your help, I want to donate my birthday for improving access to quality education for children in my home community.

Ariadna Pui

Ana este elevă la liceu în Iași, la profil de mate-info și anul acesta vreau să fac tot ce îmi stă în putință să o ajut. Vreau, cu sprijinul vostru, să îi dăm posibilitatea să își cultive mai departe aceste pasiuni și să își poată croi drumul în viață așa cum și-l visează.

Corina Forăscu