I Donate my birthday

Pentru oamenii neconvenționali și cu sufletul încărcat de altruism, este modalitatea perfectă de a implica prietenii într-o experiență grozavă și o petrecere aniversară garantat lipsită de clichee. Donează ziua de naștere și susține pasiunea unui copil pentru educație!


Cred că educația este cea care face diferența în viitorul țării noastre și fiecare tânăr dornic să învețe merită ajutorul nostru.

Florin Nichifiriuc

Așa că te rog să privești în tine, să îți aduci aminte cât de importante sunt emoțiile și muzica, cât de mult te inspiră și să alegi să o susții pe Clara care este foarte talentată, cântă minunat la violoncel și pentru care eu îmi donez cu mare bucurie cadourile pentru ziua mea.

Cătălina Filote

Aș fi cea mai fericită dacă acceptați provocarea pe care v-o lansez: să construim un viitor frumos pentru un tânăr prin susținerea programului de burse al prietenilor de la Fundația Comunitară Iași

Alexandra Timofte

Pentru că în fiecare an primesc inevitabil întrebarea ce iți dorești de ziua ta, am hotărât să îmi donez ziua pentru o cauză foarte aproape inimii mele, un loc care ne-a fost a doua casa, mie și fiului meu: Spitalului pentru Copii Sf. Maria din Iași.

Lidia Alexa 2019

Copil fiind invitam întreaga clasă la mine acasă și primeam cadouri cărți, culegeri de gramatică, matematică, în cel puțin 2-3 exemplare fiecare. Azi îmi donez ziua de naștere pentru educație, pentru Elena, pentru cărți, pentru cursuri și culegeri.

Raluca Moiseanu 2018

Copil fiind invitam întreaga clasă la mine acasă și primeam cadouri cărți, culegeri de gramatică, matematică, în cel puțin 2-3 exemplare fiecare. Azi îmi donez ziua de naștere pentru educație, pentru Anca și Elena, pentru cărți, pentru cursuri și culegeri.

Raluca Moiseanu 2019

Noi, gașca fetelor de la Tivo credem că amintirile din copilărie te formează ca adult și te îndeamnă să visezi și să îndrăznești. De aceea, ne dorim să le oferim amintiri de neuitat copiilor cu deficiențe neuro-motorii, din cadrul proiectului „Copilărie prin sunet și culoare”.

TiVo girls donate 8th of march

Susțin cu drag campania prietenilor de la Fundația Comunitară și de aceea cel mai frumos cadou pe care mi l-ați putea face ar fi să donați pentru educație!

Ana Băianu

Why I donate my birthday? Because I can help her, because we can help her be more with little. So this year I donate my birthday to someone special. Are you with me?

Corina Forăscu

Tot ce-mi doresc de ziua mea e ca Anca să poată învăța, Din bursa pe care o vom acorda multe cărți și-ar cumpăra, Matematică ar aprofunda, informatica ar invata și frumos s-ar dezvolta.

Raluca Moiseanu

În acest an, de ziua mea, am ales să renunț la cadourile materiale. În schimb, îmi doresc să ofer împreună cu voi o nouă poveste unui copil ori adolescent din Fondul de burse.

Alina Avătămăniței

Thank you for supporting my birthday wish! This year, with your help, I want to donate my birthday for improving access to quality education for children in my home community.

Ariadna Pui

Ana este elevă la liceu în Iași, la profil de mate-info și anul acesta vreau să fac tot ce îmi stă în putință să o ajut. Vreau, cu sprijinul vostru, să îi dăm posibilitatea să își cultive mai departe aceste pasiuni și să își poată croi drumul în viață așa cum și-l visează.

Corina Forăscu