Andrei Gheorghiescu

Orașul nostru are nevoie urgentă să-și activeze Societatea Civilă. Efortul de activare, și mai apoi susținere are nevoie de echipe dedicate de profesioniști. Orice investiție în FCI o văd ca o investiție directă în orașul care e casă familiei mele.

DONEAZĂ AICI

Din anul 2012 Fundația Comunitară Iași își propune să ofere ieșenilor curajul și ambiția de a lua inițiativă și de a aduce schimbarea în Iași. Încurajăm ieșenii să apeleze la ajutorul nostru atunci când au o idee despre cum pot mișca lucrurile în județul Iași. Fundația s-a născut având la bază un cumul de necesități și s-a clădit în timp pe soluționarea lor, cu ajutorul ieșenilor. Scopul Fundației este de a media altruismul, de a construi un viitor în care toți ieșenii se regăsesc, un viitor consistent în filantropie. Administrând profesionist și transparent donațiile primite de la ieșeni, ne asigurăm de îndeplinirea obiectivelor donatorilor. Astfel, oferim membrilor comunității oportunități concrete de a participa, de a sprijini cele mai calitative programe și de dona strategic.

Fundația Comunitară Iași se poziționează ca fiind liantul ieșenilor dintre nevoi și realitate, dintre inițiativă și implementare. Din 2012, cu ajutorul ieșenilor a accentuat tradiția altruismului și a filantropiei. Am sprijinit până acum peste 150 de grupuri de inițiativă, ONG-uri, școli, biblioteci, muzee, asociații studențești și alte comunități de artiști și pasionați, să își pună ideile în aplicare.

DONEAZĂ AICI