Andreea Negruti

De ce îmi donez ziua de naștere pentru Educație prin intermediul Fondului de Burse?

Simplu! Cred cu tărie că educația poate fi biletul de plecare din medii defavorizate și sărăcie spre o viață mai senină pentru mulți tineri.

Cadoul tău pentru mine poate fi unul deosebit anul acesta: îmi doresc să pot susține un copil la școală, îmi doresc ca și el să poată avea aceleași șanse la educație precum orice alt copil, indiferent de mediul din care provine.

M-aș bucura să nu îmi cumperi nici un cadou anul acesta, dacă cumva aveai de gând 🙂 și să donezi pentru această cauză în schimb.

Îți mulțumesc frumos!

#hailascoală

DONEAZĂ AICI 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

 

DONEAZĂ AICI