Andreea Mîcnea

De când mă știu, am avut alături persoane minunate care mi-au fost aproape în momentele fericite, dar și în cele mai dificile. De aceea, anul acesta am decis să dau mai departe darurile primite de ziua mea și fiu aproape de un tânăr care a terminat liceul și se întreține singur.

Constantin este unul dintre bursierii Fundației Comunitare Iași. Este un tânăr ambițios, care de îndată ce a terminat liceul a început să lucreze.

Strânge bani pentru școala de șoferi și pentru toate cheltuielile necesare în primul an de facultate.

Îmi donez ziua de naștere pentru că am încredere că va ajunge acolo unde își propune.

Mulțumesc, Fundația Comunitară Iași, pentru că ne ajuți să susținem comunitatea din care facem parte.

DONEAZĂ AICI 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

DONEAZĂ AICI