Alina NeamțuEu sunt Alina Neamțu, sau Alina de la Palibo, așa cum mă știu mulți dintre voi. Sunt mamă a doi copilași, Patrick (7 ani) și Miriam (4 ani). Curioși, energici, creativi și drăgăstoși, ei sunt tot ceea ce mi-aș fi putut dori mai blând și mai frumos din lume. Suflete mari în corpuri mici, pășind cu pași mici către un viitor mare.

Asemenea lor sunt toți puii de om, adevărate comori ce așteaptă și merită pe deplin descoperite. În România, din păcate, nu puține sunt cazurile în care potențialul copiilor și tinerilor rămâne undeva ascuns sub imposibilitățile financiare. Părinții, prinși zilnic între ciocan și nicovală, au de făcut dureroasa alegere între a plăti la timp facturile sau a-i ajuta pe cei mici să prindă aripi.

Fundația Comunitară Iași crede în copiii și tinerii din Iași care vor să strălucească. Prin Fondul de Burse, Fundația sprijină elevii performanți care investesc pasiune și determinare în formarea lor, pe cei care au standarde ridicate și ne inspiră prin exemplul lor să fim oameni mai buni.

Omule drag, eu cred cu tărie că gestul dulce bucurii aduce. Astăzi, zi în care împlinesc 38 de ani, fă-mi, te rog, o bucurie. Cel mai minunat cadou îmi este fericirea celor din jur. Te îndemn, astfel, să îmi dăruiești zâmbetele celor mici, dar mari, sprijiniți de către Fundația Comunitară Iași.

DONEAZĂ AICI 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

DONEAZĂ AICI