Alexandru Sumanariu

Salutare!
 
Anul acesta aleg să donez ziua de naștere pentru că singura mea dorință este ca în loc să fiu eu bucuros să primesc o atenție efemeră, prefer să fie bucuros un copil care nu a zâmbit de ceva timp, un copil cu greutăți, dar care vrea să își depășească condiția prin muncă și prin dedicație, prin educație.
 
Cred că dacă investim în educație, investim în viitor. Și cred că acolo unde nu sunt posibilități materiale, dar exista capacitate intelectuală și devotament, acolo merită să își îndrepte atenția cei care pot ajuta. Acolo unde există speranță, merită să punem un zâmbet pe chipul unui tânăr. Dacă putem face viața mai ușoară unui astfel de om, eu mi-am atins scopul.
 
În povestea asta aici intră în scenă colegii de la Fundația Comunitară Iași, care cu asta se ocupă într-un mod profesionist. Ajută oameni. Colaborez cu ei de câțiva ani și am toată încrederea că suma de bani colectată va ajunge prin intermediul lor într-un fond de burse prin care ajută copiii cu posibilități financiare reduse să performeze și să atingă rezultate incredibile la învățătură. Au în atenția lor un număr impresionant de bursieri (85) din care eu mă declar mulțumit dacă ajutăm măcar unul dintre ei.
 
Există un caz care mie mi-a trezit interesul, o tânără elevă, a cărei poveste sună în felul următor conform colegilor de la FCI:
 
Yadera A. a terminat clasa a XI-a cu media 9.32. Deși a avut un start dificil în clasa a IX-a (venită de la o școală gimnazială din mediul rural unde exista un singur calculator funcțional), a reușit prin forțele proprii să aibă rezultate foarte bune la toate materiile, inclusiv la informatică. Își dorește, în viitor, să aibă independența financiară care să îi permită să ajute animalele și mediul înconjurător.
 
Așadar îmi donez ziua de naștere ei si îmi doresc să transfer atenția asupra ei.
 
Toate bune!
Vă mulțumesc!

 

DONEAZĂ AICI

 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.
 

DONEAZĂ AICI