Adrian Câcu

A primi cadouri este cu siguranță o plăcere. Dar a oferi cadouri îmi oferă o satisfacție și mai mare, mai ales dacă vorbim de cineva căruia soarta nu i-a fost prietenoasă.

Așadar anul acesta bănuții meniți să fie folosiți la achiziționarea cadourilor pentru mine vor merge la Gabriel, elev în clasa a VII-a și parte din Fondul de Burse al Fundației Comunitare Iași.

Provenit dintr-o familie greu încercată și ajuns să crească în Centrul Bucium, sunt absolut sigur că Gabriel va folosi bănuții pentru lucruri esențiale și nu pentru mofturi cum sunt cadourile pentru cei mai norocoși dintre noi.

Mulțumesc!

DONEAZĂ AICI 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

DONEAZĂ AICI