Dorin Cozan

Îmi amintesc, când eram licean, cât de mult a contat pentru viitorul și visele mele, orice sprijin, material sau nu, pe care mi l-au acordat cei din jur dar și persoane care abia mă cunoșteau.

Este incredibil că suportul lor a făcut ca să realizez mult mai multe decât am îndrăznit eu să visez.

Astfel că acum e rândul meu, al nostru, de fapt, să punem un zâmbet pe fețele tinerilor de astăzi pentru tinerii care vor veni mâine…

 

DONEAZĂ AICI 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

 

DONEAZĂ AICI