Corina Forăscu

2020 – anul schimbărilor. Inclusiv de prefixe frumoase. Jumătate de veac, din care mai bine de jumătate în educație… așa aș caracteriza acest an pentru mine.
Încât îmi donez ziua pentru EDUCAȚIE, căci fără educație nu putem schimba lumea (ca să îl parafrazez pe Nelson Mandela), educația nu se rezumă doar la ceea ce se transmite de la catedră (ca să reformulez o vorbă a lui Einstein) și anul acesta a arătat și mai mult importanța educației – nu numai a celei formale ci, foarte dragă mie, importanța deprinderii de a fi OM.

Îmi donez ziua pentru copiii dornici de educație, dar care nu au toate condițiile necesare pentru a ajunge unde visează. Așa că vă rog ajutați-mă să oferim 5 burse către 5 copii. 5 – pentru că este numărul deceniilor pe care le împlinesc și… numărul meu favorit. Ar fi poate cel mai frumos cadou pentru mine, o împlinire frumoasă a multora dintre toate cele ce le fac.

DONEAZĂ AICI 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

 

DONEAZĂ AICI