Alina Avătămăniței

În acest an, de ziua mea, am ales să renunț la cadourile materiale. În schimb, îmi doresc să ofer împreună cu voi o nouă poveste unui copil ori adolescent din Fondul de burse.
Donația ta este cadoul și gândul bun pentru mine.
Mai important, donația ta este curajul și încrederea pentru un tânăr bursier de a-și atinge potențialul și de a termina cu bine studiile.
Deși donez de 4 ani pentru Fondul de burse, de fiecare dată când vorbesc cu bursiera mea bucuria este aceeași, pentru că realizez cum donația se transformă în valori ce îi construiesc viitorul.

 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un support financiar ci și un support moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii. Pentru acești elevi am dezvoltat două tipuri de burse: bursa de merit și bursa de performanță.

Bursa pentru un an este de 2200 lei, din care 1800 de lei acoperă costurile de transport, meditații, călătorii, conferințe, concursuri, îmbrăcăminte și alte costuri, iar 400 acoperă costurile de gestionare a contractelor de bursă, sesiunile de formare, dezvoltare personală și socializare prin care bursierul să-și dobândească prietenii și încrederea în sine, de care are nevoie.

DONEAZĂ AICI