Cristina Măzărel

Ideea de comunitate a fost mereu ceva de interes pentru mine. Dar nu ştiam cum pot aduce acest domeniu în viaţa mea. Jobul din cadrul Fundaţiei Comunitare Iaşi a legat piesele de puzzle şi iata-mă astăzi aparţinând acestei minunate echipe.

Activitatea din cadrul fundaţiei m-a condus spre Fondul de burse, unde am avut ocazia să cunosc şi să interacţionez cu bursierii. Am fost impresionată de poveştile lor de viaţă şi de ambiţia de a reuşi.

Vreau să-mi donez ziua de naştere şi să contribui astfel la destinul unui tânăr.

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

 

DONEAZĂ AICI