Mădălina Ștefania Țimpău

Dincolo de ce decide fiecare dintre noi să investească în propria sa dezvoltare, calitatea vieții cred că este dată într-o măsură semnificativă și de mediul în care trăim.

Cu acest gând în minte, primavara aceasta îndrăznesc să mă alătur campaniei de strângere de fonduri a Fundației Comunitare Iași – I donate my birthday! – contribuind astfel la bursa unui tânăr și implicit, la educația acestuia.

Invit cu drag pe oricine crede în importanța accesului la educație să mi se alăture prin donații.

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

DONEAZĂ AICI