Raluca Moiseanu 2019

Cea mai frumoasă zi din an este ziua mea și din experiența anilor trecuți știu că cel mai mult mă pot bucura de această zi doar dacă o dăruiesc. Practic, bucuria mea se hrănește din bucuria altora. Nu știu dacă e o tradiție, dar e ceva ce simt în fiecare an că trebuie să fac. Anul acesta îmi donez ziua de naștere pentru educație, pentru Anca și Elena.

Pe Anca am cunoscut-o în urmă cu trei ani. Între timp a terminat liceul și se numără acum printre bobocii facultății de Medicină. Elena este pasionată de geografie, voluntar temerar și editor al revistei liceului. Anul acesta ziua mea le este dedicată lor, fetelor ambițioase!

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un support financiar ci și un support moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii. Pentru acești elevi am dezvoltat două tipuri de burse: bursa de merit și bursa de performanță.

Bursa pentru un an este de 2200 lei, din care 1800 de lei acoperă costurile de transport, meditații, călătorii, conferințe, concursuri, îmbrăcăminte și alte costuri, iar 400 acoperă costurile de gestionare a contractelor de bursă, sesiunile de formare, dezvoltare personală și socializare prin care bursierul să-și dobândească prietenii și încrederea în sine, de care are nevoie.

DONEAZĂ AICI