Raluca Moiseanu

Tot ce-mi doresc de ziua mea e ca Anca să poată învăța

Din bursa pe care o vom acorda multe cărți și-ar cumpăra,

Matematică ar aprofunda, informatica ar invata și frumos s-ar dezvolta.

Impreuna o sansa daruim si un viitor mai bun noi faurim.

 

Anca este elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național. S-a transferat la un liceu din Iași după ce doi ani a studiat la Târgu Frumos, din dorința de a aprofunda științele exacte. Este pasionată de tehnologie și robotică.

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un support financiar ci și un support moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii. Pentru acești elevi am dezvoltat două tipuri de burse: bursa de merit și bursa de performanță.

Bursa pentru un an este de 2200 lei, din care 1800 de lei acoperă costurile de transport, meditații, călătorii, conferințe, concursuri, îmbrăcăminte și alte costuri, iar 400 acoperă costurile de gestionare a contractelor de bursă, sesiunile de formare, dezvoltare personală și socializare prin care bursierul să-și dobândească prietenii și încrederea în sine, de care are nevoie.

DONEAZĂ AICI