Alexandra Timofte

Anul acesta, pentru prima dată, știu exact ce-mi doresc de ziua mea. Pentru că mi-am dat seama că niciun cadou nu mă face mai fericită decât bucuria pe care o pot împărtăși cu cei din jurul meu, aș fi cea mai fericită dacă acceptați provocarea pe care v-o lansez: să construim un viitor frumos pentru un tânăr prin susținerea programului de burse al prietenilor de la Fundația Comunitară Iași. Anul acesta cadoul meu vreau să fie și cadoul vostru. Haideți să ne facem cu toții câte un cadou, cadoul bucuriei de a dărui, și să fim alături de micii eroi să-și ducă povestea mai departe.

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un support financiar ci și un support moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.