Filip Loredana Iuliana

Cred că doar în acest fel putem să rezistăm ca țară şi cred că astfel înseamnă în acest secol să conduci România spre ceea ce trebuie. Sprijinind tineri talentați, dedicați, cultivând demnitatea și onoarea și să nu uităm cât de valoroși suntem toți, abia atunci vom conștientiza că bogăția constă în a-ţi iubi aproapele şi a te iubi pe tine.

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

DONEAZĂ AICI