Andrei Stănescu

Aleg să-mi donez ziua de naștere Amaliei, o fată extrem de tenace, o luptătoare în adevăratul sens al cuvântului. Ceea ce îi impresionează pe cei mai mulți sunt rezultatele sportive și școlare excepționale. Ce mă inspiră pe mine este faptul că, în fața unor realizări formidabile, nu se pierde cu firea și își păstrează modestia. E un examen în fața căruia nici adulții nu obțin rezultate prea bune. Completând celelalte calități, modestia o va ajuta să performeze și să ajungă cea mai bună.

Amalia practică scrima de la vârsta de 8 ani. Se antrenează zilnic la Clubul CSS Unirea Iași. Rezultatele foarte bune obținute la concursurile de scrimă au clasat-o pe locul V la nivel național, la categorie ei de vârstă.

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

DONEAZĂ AICI