Ana Rîciu

Am ales să îmi donez ziua de naștere pentru că eu cred în faptul că „dar din dar se face Rai”. Mai cred că fiecare copilaș venit pe lume merită tot ce-i mai bun, dar mai ales merită minimul necesar unei dezvoltări armonioase, cum ar fi o alimentație sănătoasă, îmbrăcăminte și încălțăminte, și un acoperiș bun deasupra capului. Ca toate acestea să nu lipsească mamelor nevoiașe se îngrijește cu foarte multă dragoste și dăruire părintele Dan Damaschin în Iași, căruia îi mulțumesc pentru misiunea extraordinară pe care o face. De asemenea, mulțumesc Fundației Comunitare Iași pentru acest proiect prin intermediul căruia creează rețele de ajutor și dăruire. Și mai ales mulțumesc ție, celui/celei ce citești aceste rânduri și crezi și tu în cauza pe care o suștin și alegi să donezi împreună cu mine.

Cu recunostința și cu dorința ca undeva departe sau aproape, să nu mai plângă vreun copil flămând.

Ana Rîciu

DONEAZĂ AICI

Părintele Dan Damaschin  continuă să aducă bucurii în casele copiilor nevoiași și a lansat campania de Paști „Noi scoatem România din noroaie”, prin care caută donatori pentru 4.000 de copii.

Donatorii pot pregăti pachete sau pot trimite bani pentru copilul pe care doresc să-l sprijine. Un pachet trebuie să conțină: ciorapi, maiou, lenjerie intimă, tricou cu mânecă lungă, hanorac, pantaloni, încălțări, pachet de igienă cu șampon, săpun, pastă și periuță de dinți, detergent la care se poate adăuga în contul Asociației Glasul Vieții România, la poștă sau în cutiuță 50 de lei pentru alimente.

Cei care doresc să doneze bani, suma necesară pentru un pachet este de 235 lei sau 50 de euro/lire/dolari.

DONEAZĂ AICI