Florin Nichifiriuc

În acest an, aleg să îmi donez ziua de naștere către copiii care prin efort susținut ajung să atingă rezultate școlare excelente. Cred că educația este cea care face diferența în viitorul țării noastre și fiecare tânăr dornic să învețe merită ajutorul nostru. Hai să facem diferența împreună!

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un support financiar ci și un support moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

 

DONEAZĂ AICI