Cătălina Filote

Încă de mică mi-a plăcut foarte mult să cânt și să dansez și nu am reușit să îmi dezvolt visul la nivelul de performanță pe care mi-l doream.  Am reușit să realizez multe lucruri frumoase până în acest moment. Am dansat câțiva ani, m-am implicat în multe proiecte de voluntariat și am călătorit. Sunt recunoscătoare pentru că am avut ocazia să cunosc persoane deosebite și pentru tot ce mi-a dăruit viața până în acest moment. În toate experiențele pe care le-am trăit mi-a plăcut să descopăr potențialul oamenilor și să îi ajut să si-l dezvolte. Astfel, anul acesta îmi doresc foarte mult de ziua mea să susțin un copil care este pasionat de domeniul artistic și care își dorește să facă performanță.

DONEAZĂ AICI

Clara este elevă în clasa a XI-a la un liceu din Iași. Studiază violoncelul din clasa I și face performanță în domeniul muzical. De-a lungul timpului a avut nenumărate participări la concursuri naționale și internaționale. Costurile deplasării la concursurile internaționale sunt însă foarte costisitoare. În plus, în fiecare zi face repetiție cu profesor, iar costurile pregătirii sunt peste veniturile lunare ale familiei.

Cred că unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le putem trăi și transmite celorlalți sunt emoțiile, iar muzica ne inspiră, ne face să visăm, ne vindecă, ne conectează cu ceilalți și cu noi înșine prin transmiterea emoției. Muzica ne face sufletul să danseze. Așa că te rog să privești în tine, să îți aduci aminte cât de importante sunt emoțiile și muzica, cât de mult te inspiră și să alegi să o susții pe Clara care este foarte talentată, cântă minunat la violoncel și pentru care eu îmi donez cu mare bucurie cadourile pentru ziua mea. Îți multumesc!

DONEAZĂ AICI