Ana Băianu

Cred cu tărie în spusele lui Nelson Mandela: “Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea.”  Tocmai de aceea, doresc să-mi donez ziua de naștere programului Fondul de Burse.

Nivelul de trai al unei comunități este direct proporțional cu nivelul de educație al acesteia. Astfel, dacă dorim bun simț și atitudine pozitivă, dezvoltare, inovație, e necesar să investim în educația tinerei generații.

Copii reprezintă viitorul iar prezentul este cel mai bun moment pentru a investi în educația acestora. Împreuna, prin facilitarea accesului la educație al tinerilor, punem bazele unei comunități stabile, sănătoase și a unui mediu potrivit în care generațiile viitoare să trăiască.

Susțin cu drag campania prietenilor de la Fundația Comunitară și de aceea cel mai frumos cadou pe care mi l-ați putea face ar fi să donați pentru educație!

“Dă-i unui om un castron cu orez și-l vei hrăni o zi. Învață-l cum să-și crească propriul orez și îi vei salva viața.”
Confucius

DONEAZĂ AICI

 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un support financiar ci și un support moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii. Pentru acești elevi am dezvoltat două tipuri de burse: bursa de merit și bursa de performanță.

Bursa pentru un an este de 2200 lei, din care 1800 de lei acoperă costurile de transport, meditații, călătorii, conferințe, concursuri, îmbrăcăminte și alte costuri, iar 400 acoperă costurile de gestionare a contractelor de bursă, sesiunile de formare, dezvoltare personală și socializare prin care bursierul să-și dobândească prietenii și încrederea în sine, de care are nevoie.

DONEAZĂ AICI