Alina Ioana Petrea

Dintre cei 30 de ani pe care-i împlinesc curând, 20 i-am petrecut în școală și universitate. Consider că am fost un om norocos tocmai pentru că am avut întotdeauna posibilitatea de a învăța fără să-mi pun problema susținerii financiare. Faptul că am fost încurajată să testez, să explorez și să schimb domenii m-a ajutat să înțeleg care-mi sunt limitele și la ce aș putea fi mai bună. Acum lucrez într-un domeniu creativ, unde îmi fac munca cu plăcere și, uitându-mă în urmă, cred că totul ar fi fost diferit dacă nu aș fi avut suportul necesar.

Suma strânsă aici devine o parte importantă din susținerea financiară de care are nevoie un tânăr pentru a învăța și pentru a urma un drum similar. Orice suma este importantă și orice inițiativă este profund apreciată :).

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

 

DONEAZĂ AICI