Ciprian Bostan

Îmi doresc ca ziua mea să fie o bucurie nu doar pentru mine.
Sunt copii care nu au norocul unei familii care să îi poată ajuta, şi dacă vrei să îmi faci o bucurie de ziua mea te invit să donezi o sumă oricare, pentru a oferi împreună unui astfel de copil şansa unui viitor mai bun, să îl ajutăm să susţină testul Cambridge.
Iţi mulţumesc anticipat pentru prietenia ta şi pentru că îmi oferi această bucurie de ziua mea!

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

 

DONEAZĂ AICI