Raluca Moiseanu 2018

Cea mai frumoasă zi din an este ziua mea! Copil fiind invitam întreaga clasă la mine acasă și primeam cadouri cărți, culegeri de gramatică, matematică, Tom Sawyer, Moara cu Noroc în cel puțin 2-3 exemplare fiecare (deh … era doar o librărie în oraș).

Azi îmi donez ziua de naștere pentru educație, pentru Elena, pentru cărți, pentru cursuri și culegeri.

Mă numesc Ababii Elena, elevă în clasa a 10-a E de la Colegiul Național Mihai Eminescu, profil filologie bilingv engleză.
Sunt o persoana dinamică și responsabilă, însă am o fire încăpătânată, care mă ajută la realizarea obiectivelor și depașirea noilor extreme spre care tind.
Muncesc foarte mult pentru a obține ceva și nu renunț ușor până nu primesc ceea ce vreau.
Sunt pasionată de pictură/artă (îmi place să pictez portrete, dar și peisaje din natură). În timpul liber apreciez să citesc o carte bună ( două din cărțile mele preferate sunt: FATA CU PORTOCALE și INVATĂ SĂ AI ARIPI ). Cunosc 3 limbi: L.engleză, L. rusa și L. franceză.
Sunt pentru o viață activă extrașcolară, de aceea voluntariatul, CEX-ul și workshop-urile etc. reprezintă o oportunitate în dezvoltarea personală.

DONEAZĂ AICI

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un support financiar ci și un support moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii. Pentru acești elevi am dezvoltat două tipuri de burse: bursa de merit și bursa de performanță.

Bursa pentru un an este de 2200 lei, din care 1800 de lei acoperă costurile de transport, meditații, călătorii, conferințe, concursuri, îmbrăcăminte și alte costuri, iar 400 acoperă costurile de gestionare a contractelor de bursă, sesiunile de formare, dezvoltare personală și socializare prin care bursierul să-și dobândească prietenii și încrederea în sine, de care are nevoie.

DONEAZĂ AICI