Claudia Grigoraş şi gaşca

Nu este nimic mai frumos decât să împarți bucuria cu cineva care are nevoie de tine.
Anul acesta am decis să donez ziua de naștere unui elev din Fondul de Burse al Fundației Comunitare Iași, lui Ștefan, un tânăr din Belcești în clasa a XII-a la un Colegiu din Iași care își dorește să ajungă arhitect, chiar dacă acum studiază științe ale naturii. Modelul lui în viața este mama întrucât l-a învățat să lupte pentru ceea ce își dorește. Nu contează de unde pleci, important este să știi unde îți dorești să ajungi! 🙂
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să crezi în puterea lui de reușită și să donezi.

 

Îți mulțumesc!

 

DONEAZĂ AICI 

Fondul de Burse reprezintă o formă de sprijin pentru copiii și tinerii care reușesc să se evidențieze prin rezultate școlare, extrașcolare, sportive și culturale. Prin acest program tinerii vor găsi în donator nu numai un suport financiar ci și un suport moral, un mentor și un prieten ce își împarte necontenit experiența de viată, pentru a-i ajuta să se descopere.

În jurul Fondului de Burse vrem să construim o comunitate a cărei membri dezvoltă simțul filantropiei. De asemenea, ne dorim ca această experiență să-i educe să ofere sprijinul primit înapoi în comunitate.

Oferim sprijin celor care sunt implicați în activități extracurriculare, care au un impact pozitiv asupra comunității lor, care prin conduit și disciplină oferă un model societății, care prin talent și dedicare au reușit să obțină performanțe în diferite domenii.

 

DONEAZĂ AICI