Corina Forăscu

Ajută-mă să cred în magie, împreună cu studenții mei și mici copii cu probleme, dintr-un centru ieșean!

Ca în fiecare an, ASII – Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni organizează Balul Caritabil „Crăciun din Inimă de Student”: https://www.facebook.com/events/1690452987752517/

Cum și mie îmi este dragă cauza pentru care militează anul acesta  – ajutorarea copiilor cu dizabilități și afecțiuni neuropsihice  – mă alătur demersului lor apelând la toți prietenii mei care vor să îmi facă un cadou de ziua mea. Cred în magie (încă 😉 ) și știu că împreună putem face mai mult pentru cei din jur, anul acesta susținând studenții și, implicit, copiii.

DONEAZĂ AICI

Pe 16 decembrie 2019, începând cu ora 16:00, la Casa de Cultură a Studenților, Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni organizează Balul Caritabil „Crăciun din Inimă de Student”, pentru a aduce mai multă bucurie de sărbători unor oameni mici, ale căror limitări sunt însoțite de forță și curaj. Pentru că noi credem în magie și știm că putem face mai mult pentru cei din jur, anul acesta susținem copiii cu dizabilități și afecțiuni neuropsihice dintr-un centru ieșean. Încercările prin care trec sunt însă invers proporționale cu dorințele pe care le au: un joc, un “ceva bun”, un puzzle, poate, doar poate, o tabără. Cum se face că suflete muncite au, de cele mai multe ori, dorințe mărunte? E o întrebare complicată la care vom încerca să găsim răspunsul alături de voi în seara Balului.

Ne sunt alături trupa Fără Zahăr, trupa Aproape Unplugged, și mai mulți artiști din comunitatea ieșeană, care ne-au cucerit prin umanitatea lor. Tot în seara Balului vom avea standuri cu decorațiuni de Crăciun, cu prăjituri, cu ciocolată caldă, și chiar cu poze, toate realizate de mâini dibace de informaticieni, o tombolă și o licitație, la care veți putea participa, pentru a îndeplini visurile copiilor.

Mai multe informaţii găsiţi accesând linkul evenimentului: https://www.facebook.com/events/1690452987752517/

DONEAZĂ AICI