10
Ediții
228
Donatori
4.220,51 lei
Suma mobilizată


Cafeneaua publică

Organizată sub forma unei întâlniri periodice, într-un cadru informal, la care erau bineveniţi ieşenii interesaţi de abordarea unor aspecte care ne priveau pe toţi, Cafeneaua Publică şi-a propus să dezbată şi să identifice soluţii pentru rezolvarea unor probleme punctuale ale oraşului şi care necesitau un buget restrâns.

Având motto-ul „Ne întâlnim. Dezbatem. Facem“, formatul unei ediţii a Cafenelei Publice s-a defăşurat pe parcursul a două ore şi a cuprins:

  • sesiune de prezentări: la fiecare ediţie am avut invitaţi din diverse domenii în funcţie de tema abordată (specialişti din instituţiile publice şi din mediul privat sau reprezentanţi ai societăţii civile);
  • dezbatere pe o temă de interes comunitar;
  • secțiune de propuneri / prezentări de proiecte: proiectele au fost prezentate participanților, iar aceștia au fost cei care au votat inițiativa ce merita implementată cu fondurile colectate în cadrul evenimentului;
  • un moment pentru donații: la fiecare ediţie am încurajat participanții să contribuie cu minim 10 lei pentru a sprijini implementarea unui proiect comunitar.