15 idei de proiecte înscrise în concursul IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK

27 Noiembrie 2018

În perioada 8 octombrie – 26 noiembrie 2018 s-a desfășurat prima etapă a concursului de finanțare pentru creativitate în dezvoltarea urbană a Iașului din cadrul Fondului IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK, inițiativă a SC Transgor Logistik SRL și a Fundației Comunitare Iași.

Această sesiune a programului presupune derularea unui competiții de idei în urma căreia se vor finanța cele mai interesante inițiative propuse de către pasionații de arhitectură, design, artă care își doresc să-și pună amprenta în oraș.

S-au înscris în concurs 15 idei de proiecte.

Printre ideile de proiecte primite în concurs se numără următoarele propuneri: de înfrumusețare a fațadelor clădirilor, prin folosirea unor flori de ceramică; de revitalizare a unui spațiu la intersecția a cinci cămine din campusul studențesc Tudor Vladimirescu; lucrări de street art; de coagulare a unor micro-comunități pentru revitalizarea unor cartiere; de pictare a unor trepte din spațiul public din Iași; de înfrumusețare a unor zone de interes public pentru oraș.

 

Urmează etapa de analiză și selecție a formularelor de intenție înscrise în concurs, de către echipa de jurizare.

 

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din/către Europa și Asia. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

 

Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/.

 

Mult succes participanților!

 

#IașiForward #byTRANSGORLOGISTIK