2015 – un an bogat, datorită ție!

23 Decembrie 2015

Îți mulțumim că ai construit un an în care generozitatea, prietenia și implicarea civică au devenit o normalitate tot mai des întâlnită în viața Iașului! În 2015, Iașul nostru a devenit un model pe care să construim, în continuare, un oraș tot mai smart, mai deștept.

La Gala Serii Valorilor, am primit premiul Excelența pentru implicarea în proiectele comunității și ne-am confirmat, încă o dată, că viitorul seamănă cu toate comportamentele pe care le creăm împreună, în prezent.

La Conferința Fundațiilor Comunitare din România, Fundația Comunitară Iași și Ciprian Păiuș au fost premiați fiindcă au reușit să cultive în Iași, comportamente care pornesc de la generozitate, ca să ajungă să deschidă stiluri de viață prin care ieșenii hotărăsc ei înșiși în ce fel de realitate vor să trăiască.

Anul acesta, la Gala Oameni Pentru Oameni, Ciprian a primit și premiul pentru directorul executiv care sprijină activitățile de fundraising. A fost un premiu care ți-a recunoscut implicarea activă în schimbarea socială. Fiindcă a face fundraising și a contribui la proiectele Iașului nu înseamnă doar a aduna resurse, ci a deschide dumul spre participarea activă la schimbarea pe care ne-o dorim.

Fondul deschis de Transgor Logistik la Fundația Comunitară Iași a fost premiat, tot la Gala Oameni Pentru Oameni, pentru cel mai bun proiect de sponsorizare a unei firme, fiindcă de doi an Transgor Logistik acționează pentru rezolvarea problemelor sociale pe care le aduce un stil de viață pasiv. Iașul a fost adus în mișcare, descoperind spații și activități care ne aduc împreună prin sport și ne deschid către experiențe și către diversitate.

La Gala Oameni Pentru Oameni, am văzut cum binele prinde rădăcină, iar ieșenii sunt printre cei mai buni cultivatori. Și Anca Topor, de la Xerox, a primit premiul pentru cel mai implicat angajat, după ce și-a mobilizat colegii să se implice în Swimathon Iași și Cros pentru școli.

După prima participare la Swimathon Iași, Alexandru Horaicu a primit premiul special al juriului, pentru curajul de-a îmbunătăți zilele oamenilor în preajma cărora trăiește. De altfel, Swimathom Național a primit locul al doilea la Gala Societății Civile, pentru toate aventurile participative pe care le prilejuiește.

Îți mulțumim că ai transformat participativitatea și colaborarea în comportamente recurente, în Iași! Ne bucurăm că ai fost alături de noi și împreună am reușit să investim în jur de 390.000 de lei în comunitate, din care 270.000 de lei au susținut demararea și implementarea a 53 de granturi, iar 120.000 de lei au acoperit 60 de burse pentru tineri ieșeni talentați. Încă mai calculăm, de fapt, și nu ne-ar mira dacă am descoperi că am fost cu mult mai eficienți decât atât!

La mulți ani tot mai creativi, mai colaborativi și mai participativi!