30 000 lei oferiți pentru încurajarea practicării sportului de masă prin Fondul TRANSGOR LOGISTIK

23 Iulie 2014

În data de 8 iunie s-a încheiat perioada de aplicare pe fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru un stil de viață sănătos. Au aplicat 16 proiecte care promovează practicarea sportului și beneficiile acestuia. Proiectele au trecut printr-un filtru de selecție, în urma căruia au fost rămas doar cele care au îndeplinit cel mai bine criteriile ce se regăsesc în Ghidul de finanțare.

Dintre cele 16 proiecte, doar 7 au trecut în cea de-a doua etapă, cea a interviului, unde echipele au avut ocazia să convingă juriul că proiectele propuse direcționează oamenii către activități sportive și creează oportunități inovative de petrecere a timpului liber. În urma etapei de jurizare, 4 proiecte au fost alese pentru a primi finanțare pentru implementarea lor. Suma totală oferită este de 30 000 lei.

Sezonul porților deschise la badminton pentru copii

Clubul Sportiv Preventis propune un proiect ce are ca principal scop promovarea badmintonului ca sport de masă, implicând 300 de copii în practicarea acestui sport într-un cadru organizat.
Suma solicitată: 4.025 RON

Mișcare și sănătate prin tenis de masă

Asociația Iași Învață propune organizarea celei mai de amploare competiții la nivel județean în rândul iubitorilor de tenis de masă prin implicarea a 640 de jucători din 8 cartiere.
Suma solicitată: 3.588 RON

Slackline is slick!

Comunitatea de Slackline Iași își propune dezvoltarea primei comunități de slackline din Iași cu minim 30 de membri activi.
Suma solicitată: 6.035 RON

Ciclismul de șosea – de la recreere la performanță

Asociația Veloart Iași propune un proiect ce are ca scop creșterea numărului persoanelor care vor utiliza bicicleta pe șosea, precum şi sporirea atenţiei conducătorilor de autovehicule în prezenţa bicicliştilor în trafic.
Suma solicitată: 10.072 RON